Nytåret er en tid med håb og drømme for, hvad fremtiden vil bringe. Det fejres verden rundt på mange forskellige måder og er én af de ældste fejringer, vi har.
Man ved, at der i 1800-tallets danske bondesamfund var unge piger, der var optaget af at slå et æg ud i et glas og derpå betragte hviden, som kunne vise både ansigt og status på den kommende ægtemand omkring nytåret.
Bestilling
Nytår Take Away menu skal bestilles senest den 26. december.
Bestil nytårsmenu på mail: kontakt@bisserupstrandkro.dk og din bestilling er først modtaget og noteret, når du har fået en bekræftelse med betalingsinformation fra os på mail.
Betaling
Ordren skal indbetales senest den 26. december.
Ordren er først modtaget, når du har modtaget en betalingsbekræftelse på mail.
Afhentning den 31. december kl. 12 - 14.
31. DECEMBER
AFHENTNING KL. 12 - 14
Forret
Cremet svampesuppe
toppet med bacon og urter, friskbagt lyst brød
Mellemret
Lakserilette af laks fra egen røgovn, mørkt maltbrød
Hovedret
ølbraiseret kalvecoulotte, rodfrugter bagt i honning
og rosmarin, mos med urter, trøffelsauce
Dessert
Chokolade Panna cotta, hindbærcoulis,
karamelliserede nødder
Natmad
2 tarteletter med høns og asparges
Pris pr. person 425,-
DESIGN by MT 2021