OKTOBER
FORRET
sprødstegt bacon, persille
125,-
HOVEDRET
mos med bacon, vildtsauce, ristede svampe,
råsyltede tranebær
255,-
DESSERT
is med hvid chokolade, hindbærskum
125,-
Som 3-retters menu 450,-
DECEMBER
FORRET
rødbedecreme, rugchips
125,-
HOVEDRET
sprød svær, hjemmelavet rødkål med appelsin, karamelliseret
kartofler, syltede rødløg, flødesauce med svampe
255,-
DESSERT
rabarberskum, brændte mandler
125,-
Som 3-retters menu 450,-
NOVEMBER
FORRET
med oksefilet og bacon, ostebrød
125,-
HOVEDRET
i hvidvin med svampe og druer, mos med urter,
cremet hvidvinssauce, karamelliseret gulerødder
255,-
DESSERT
Vaniljeis, makronskum
125,-
Som 3-retters menu 450,-
JANUAR/FEBRUAR
FORRET
med torsk, rejer og porrecreme
125,-
HOVEDRET
vendt i panko og parmesan, bagte rodfrugter vendt i honning og sennep, cremet hvidvinssauce
255,-
DESSERT
is med hvid chokolade, makronskum, hindbærcoli
125,-
Som 3-retters menu 450,-
Rødspættefilet, rejer, salat, grøn asparges m.v.
Lille 155,- / Stor 175,-
(Kalveinderlår), pommes sauté, skysauce, ærter, dreng
255,-
Hjemmelavet burgerbøf, bacon, cheddarost, bearnaisecreme, salat, ketchup, tomat, agurk, rødløg, briochebolle. Serveres med pommes frites, bearnaisecreme, salatmayonnaise
175,-
med ketchup, salatmayo, agurk tomat, pommes frites, salatmayo
125,-
remoulade, pommes frites
125,-
pommes frites, salatmayo
125,-
is med hvid chokolade, hindbærskum
125,-
Vaniljeis, makronskum
125,-
is med hvid chokolade, hindbærcoli, vaniljecreme
125,-
DESIGN by MT 2021