Romantisk ophold i naturskønne omgivelser

Er du på udkig efter det ideelle sted for romantik?

Forestil dig et ophold, hvor hver eneste lille detalje er tilpasset for at skabe en atmosfære af romantik og velvære. På Bisserup Strand Kro er hver oplevelse skræddersyet, og vi lægger os i selen for at skabe uforglemmelige stunder for dig og din partner. Igennem tiden har vi budt velkommen til adskillige par fra Rude, Skælskør, Næstved og resten af Sjælland.

Med et romantisk ophold hos os får du klassisk charme og smukke omgivelser, som uden tvivl vil vække kærligheden. Vi sørger for det hele, så I kan slappe af, genopdage hinanden og skabe minder for livet.

Hvorfor vælge et romantisk ophold hos os?

Et romantisk ophold er mere end blot et sted at overnatte. Derfor byder Bisserup Strand Kro på særlige oplevelser, der styrker jeres bånd og skaber værdifulde minder. Fra de maleriske omgivelser til topkvalitets service, er vores fokus på hver en detalje for at sikre, at jeres ophold bliver noget helt særligt. Vores kros unikke placering sikrer en intim og romantisk stemning. Nyd roen, den betagende natur, og lad os forkæle jer.

Book jeres ophold nu

Er I klar til at skabe minder, der holder hele livet? Vores medarbejdere ser frem til at byde jer velkommen og gøre jeres romantiske ophold til noget helt særligt.

Kontakt os for at booke et romantisk ophold på Bisserup Strand Kro. Ring på 55 45 91 91, eller send en e-mail til kontakt@bisserupstrandkro.dk, så står vi klar til at hjælpe med planlægningen af jeres ophold.

Kontakt os

​Har du spørgsmål?

Du er meget velkommen til at nå ud til os ved hjælp af formularen. Vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bisserup Strand Kro

Holsteinborgvej 3B, 4243 Rude

Klik her for rutevejledning

CVR: 42690287

Kontak os

Telefon: 55 45 91 91

E-mail: kontakt@bisserupstrandkro.dk

Kontakt os for et godt tilbud.