Området​

Bisserup

Kroen ligger helt ned til den hyggelige havn i Bisserup, hvor gamle fiskefartøjer holder til, og havnen fungerer også som lystbådehavn.

Gå en tur ned til den hyggelige havn, hvor man kan mærke atmosfæren og nyde stemningen. Udsigten over Smålandsfarvandet er smuk, og skovene over Holsteinborg i baggrunden danner et idyllisk billede. Gå ad stien mod standen og nyd udsigten over stranden og baggrunden mod Kristiansholm Plantage, som er en blandingsskov med gamle løvtræer, og der er en skoveng som afgræsses af får. I vestsiden står nogle gamle egetræer, der er 200-250 år gamle. Skoven er et besøg værd, fordi den ligger ud til havet med en god badestrand og en flot udsigt ud over Karrebæksminde Bugt.

På vej hjem er det oplagt at bade på den skønne strand.

Karrebæksminde

Tag på udflugt til Karrebæksminde, her finder I alt hvad I behøver. Karrebæksminde og tilhørende Enø er kendt for at have perfekte badestrande. Den lille fiskerby har en herlig stemning med badeliv, campingplads, caféer og minigolf. Her er også mulighed for at købe røgede fisk til frokosten eller nyde en kølig forfriskning, mens I betragter livet langs kanalen.

Fjordhuset i Karrebæksminde tilbyder gennem hele året aktiviteter for alle, både store og små. Du kan bl.a. prøve kræfter med kajaksejlads, deltage i aftenture på fjorden med naturvejleder i enten kano eller kajak, være med til de mange sommeraktiviteter for børnefamilier og meget mere. 

Holsteinborg

​Når I besøger vores kro skal I tage forbi Holsteinborg Slot, et smukkere sted er svært at finde. Den imponerende hovedbygning ligger med direkte udsigt over Smålandsfarvandet, Storebælt og de idylliske småøer Glænø og Ormø.


Historien fortæller, at H.C. Andersen besøgte Holsteinborg første gang i maj 1856 og at han indtil sin død var på Holsteinborg Slot næsten hvert år, 35 gange i alt. Her følte han sig hjemme. På et fotografi, taget på verandaen i 1870 skrev han: "På Holsteinborg blev mit solbillede skabt, for her blev der lagt solskin i mit hjerte."

Man kan gå en smuk tur i parkens kuperede terræn og nyde den flotte udsigt.

Kontakt os

​Har du spørgsmål?

Du er meget velkommen til at nå ud til os ved hjælp af formularen. Vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bisserup Strand Kro

Holsteinborgvej 3B, 4243 Rude

Klik her for rutevejledning

CVR: 42690287

Kontak os

Telefon: 55 45 91 91

E-mail: kontakt@bisserupstrandkro.dk

Kontakt os for et godt tilbud.