Fejr jeres bryllup i vores charmerende bryllupslokaler

Lad os danne de perfekte rammer for jeres store dag

På Bisserup Strand Kro omdanner vi jeres bryllupsdag til en uforglemmelig begivenhed. Vores idylliske kro, beliggende ved det betagende Smålandshav, fremstår som en romantisk og mindeværdig baggrund for jeres store dag.

Vi er opmærksomme på, at et bryllup er en helt særlig lejlighed, og vores medarbejdere er engagerede i at skabe en dag, der reflekterer jeres personlige præferencer og ønsker. Igennem tiden har vi været værter for mange lykkelige par fra Rude, Skælskør, Næstved og det bredere Sjælland.

Er det ikke noget for jer?

En fuldendt oplevelse

Fra det øjeblik I træder ind i vores festlokaler, vil I mærke en stemning af traditioner og varm hygge. Vores bryllupslokaler er omhyggeligt arrangeret til at hylde kærligheden, med smukke dekorationer og en imponerende udsigt, som giver den ideelle baggrund for jeres bryllupsfotografier.

Vores erfaring og fokus på detaljer sikrer, at alt lige fra den tilpassede menu, der forener det bedste fra det lokale og internationale køkken, til opsætningen og dekorationerne, er nøje afstemt med jeres ønsker. Vores personale er klar til at hjælpe jer med alle aspekter af planlægningen og udsmykningen af jeres bryllupslokaler, så I kan koncentrere jer om at nyde jeres særlige dag.

Med mulighed for overnatning giver Bisserup Strand Kro en helstøbt oplevelse for både jer og jeres gæster. Vi sørger for, at hver eneste detalje er taget hånd om, så jeres bryllup bliver præcis, som I har forestillet jer.

Kontakt os for at høre mere om vores bryllupslokaler

Tag det første skridt mod jeres drømmebryllup. Kontakt os for en uforpligtende samtale og muligvis en rundvisning i vores bryllupslokaler. Ring til os på 55 45 91 91 eller send en e-mail til kontakt@bisserupstrandkro.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.

Kontakt os

​Har du spørgsmål?

Du er meget velkommen til at nå ud til os ved hjælp af formularen. Vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bisserup Strand Kro

Holsteinborgvej 3B, 4243 Rude

Klik her for rutevejledning

CVR: 42690287

Kontak os

Telefon: 55 45 91 91

E-mail: kontakt@bisserupstrandkro.dk

Kontakt os for et godt tilbud.