Ingen julehygge uden julefrokost.
Ingen december uden sild, fiskefilet, lun leverpostej,
frikadeller, medister, flæskesteg, ris a la mande og snaps.
Julen er tæt forbundet med julemad.
1. & 2. JULEDAG KL. 12 - 15
3 slags sild
Hjemmelavet æggesalat
Æg med rejer
Kyllingesalat
Laks fra egen røgovn
Flæskesteg
Frikadeller
Medister
Svinemørbrad med bløde løg
Lun rødspættefilet
Kyllingepostej med bacon
Tarteletter med høns og asparges
Glaseret juleskinke med spidskål
3 slags ost
2 slags dessert
HJEMMELAVET TILBEHØR:
Fedt med karry
Syltede rødbeder
Agurkesalat
Remoulade
Lyst og mørkt brød
Pris pr. person 295,-
Børn under 12 år 195,-
DESIGN by MT 2021