Bisserup Strand Kro
Bisserup Strand Kro

MENU'ER

Bestilling

Min. 10 kuverter, medmindre andet er oplyst. Alle priser er pr. person.

Maden skal bestilles min. 5 hverdage inden afholdelse,

smørrebrød dog undtaget, dette kan bestilles samme dag og der er intet minimum antal.


Allergier og intolerancer bedes venligst oplyst ved bestilling.



Kørsel

Alle priser er baseret på, at De selv henter maden på kroen.

Bisserup Strand Kro kan sagtens levere maden til Dem. Prisen er kr. 10,- pr. km, dog minumum kr. 150,-


Betaling er ved afhentning, eller kontant ved levering.



Leje af kok / tjener

Bisserup Strand Kro kan levere personalet til din fest.

De kan sørge for anretning af maden, opdækning, servering, opvask , oprydning mv.

Pris for en tjener eller kok er kr. 250,- pr. time i min. 5 timer og maks. 12 timer.

Buffet / koldt bord nr. 1

  • 2 slags sild efter eget valg
  • Dampet laks maskeret med rejer, asparges og dild
  • Fiskefilet med remoulade og citron
  • Frikadeller med rødkål
  • Ribbenssteg med surt
  • Mørbradbøf med champignon à la creme
  • Glaseret skinke med kold kartoffelsalat
  • Brie, gorgonzola, kiks og druer
  • Brød, fedt og smør

kr. 230,-

Brunch

  • 2 slags syltetøj
  • Rullepølse med sky og rå løg
  • Spegepølse med oliven og agurk
  • Røget laks med urtedressing
  • Skinke med asparges og melon
  • Lun leverpostej med champignon og bacon
  • Amerikanske pandekager med sirup
  • Scrambled æg toppet med brunchpølser og bacon
  • Kanelsnegle
  • Brie med druer
  • Gorgonzola med rå løg
  • Hjemmebagt lyst og mørkt brød
  • Smør
  • Kaffe/Te


kr. 249,-

Buffet / koldt bord nr. 2

  • Hjemmelavet hønsesalat m. bacon og asparges
  • Dampet laks maskeret m. rejer, asparges og dild
  • Oksefilet med kold kartoffelsalat
  • Mixed grøn salat med dressing
  • Frikadeller med rødkål og surt
  • Brie, emmentaler, kiks og druer
  • Brød og smør



kr. 215,-

Luksus buffet / koldt bord nr. 3

  • 3 slags sild efter eget valg
  • Hvidvinsdampet laks maskeret med rejer og asparges
  • Røget ål med røræg
  • Flæskesteg med rødkål
  • Lun leverpostej med bacon og champignon
  • Frikadeller med rødkål og surt
  • Tarteletter med høns og asparges
  • Emmentaler, brie, gorgonzola, kiks og druer
  • Brød, fedt og smør

kr. 289,-

3 retters menu

Skulle De have andre ønsker mht. maden, så er De velkommen

til at ringe til os. Du kan vælge imellem:


Forretter:

  1. Rejecocktail serveret med friskbagt brød og smør
  2. Røget unghanebryst serveret med rødbedecreme, spæde salater m. trøffelolie, friskbagt brød og smør
  3. Hvidvinsdampet laks med rejer, sprød salat, asparges, friskbagt brød og smør


Hovedretter:

  1. Ølbraiseret oksesteg med smørstegte kartofler, flødesauce samt årstidens garniture
  2. Rosastegt oksefilet med smørsteget urtekartofler, pebersauce samt årstidens garniture
  3. Unghanebryst fyldt med urtecreme, barderet med bacon, serveres med flødestuvede kartofler med spinat samt årstidens garniture


Desserter:

  1. Hjemmelavet rabarbertrifli
  2. Hjemmelavet pandekage med vaniljecreme og ferskenkompot
  3. Dobbeltbagt chokoladekage med frisk frugt


kr. 398,-

Natmad

Kun i forbindelse med buffet

eller 3 retters menu!


Porre og bacontærte

med salat og brød.

kr. 55,-

Gullaschsuppe med brød og smør.

kr. 45,-

Aspargessuppe med kødboller,

brød og smør.

kr. 45,-

Løgsuppe med brød og smør.

kr. 45,-

Frikadeller med karrykartoffelsalat.

kr. 55,-

Pålægsbord med brød og smør.

kr. 65,-

Pølse og ostebord

med kiks, brød og smør.

kr. 85,-

 

Fiske- & Skaldyrsbuffet

Min. 25 personer.


  • Chilimarineret surimi (imiteret krabbekød) på bund af sprød salat
  • Laks bagt med flødeost og friske krydderurter
  • Tuncarpaccio
  • Laksetartar med vagtelæg
  • Røget laks med rygeostecreme og sprødt
  • Laks bagt med flødeost og friske krydderurter
  • Røgede grønmuslinger med hvidløgsaioli
  • Store pil-selv rejer med citronmayonnaise
  • Torsk med brøndkarsecreme
  • Tarteletter med rejer, krebs og asparges
  • Cremet hummersuppe med rejer og asparges
  • Blinis med hindbærrimmet laks og urtecreme
  • Dampet rødspætte med fars af laks og sommerurter
  • Dobbeltbagt chokoladekage med frisk frugt
  • 2 slags hjemmebagt brød og smør

kr. 398,-

Smørrebrød


Stegt rødspættefilet med hjemmelavet remoulade og citron
kr. 48,-

Stegt rødspætte med mayonnaise,

rejer og citron
kr. 49,-

Roastbeef med remoulade, ristede løg, agurkesalat og høvlet peberrod
kr. 45,-

Ribbenssteg med rødkål og agurkesalat
kr. 45,-

Æg med rejer og mayonnaise
kr. 45,-



BEMÆRK!

Smørrebrød kan bestilles samme dag og der er intet minimum antal.

 

Mørbradgryde med bacon og cocktailpølser.

Serveres med ris
kr. 149,-

Stegt flæsk med persillesauce og hvide kartofler
200 gram kr. 119,-

300 gram kr. 149,-


Hakkebøf med bløde løg, skysauce og hvide kartofler

200 gram kr. 129,-

300 gram kr. 149,-


Gammeldags flæskesteg

med skysauce, hvide kartofler og surt
kr. 129,-

Gammeldags oksesteg med flødesauce, hvide kartofler,

tomater med flødepeberrod og dagens grøntsag
kr. 149,-

Kroretter

BISSERUP STRAND KRO APS

Bisserup Havnevej 67

4243 Rude


Telefon 55 45 91 91

kontakt@bisserupstrandkro.dk


Cvr.nr.: 41337346

Bisserup Strand Kro

Copyright © MT Design ApS 2020

På dette website anvendes cookies, men du har mulighed for at sige nej tak til cookies, hvis du ønsker det. Cookies hjælper med at forbedre din oplevelse, når du bruger vores hjemmeside.

Godkend